Slaven u subotu sa Zadrom // Čačić vjeruje da će nadmudriti Ćiru

20:41h
0
Ante Čačić, trener Slavena Belupa // Foto: Koprivnica.net

Miroslav Ćiro Blažević, ‘trener svih trenera’, u subotu sa Zadrom gostuje kod Slavena Belupa. Trener Farmaceuta Ante Čačić ima sa Ćirom neke neraščišćene račune, naime Ćiro ga je sa Zagrebom pobijedio i smijenio s Dinamove klupe.

– Očekuje nas teška, natjecateljska utakmica, no vjerujem da ćemo na kraju mi biti zadovoljniji. Pokazali smo protiv Splita i Lokomotive da znamo kako se igra za bodove, a znamo koliki je značaj ove utakmice, jer smo i mi i Zadar na začelju ljestvice. Raspoloženje u momčadi je dobro, a još imam neke dilemice oko početne jedanaestorice, no u najužoj konkurenciji je 13 igrača – rekao je Čačić.

Zbog ozljede nema Edsona i Glavine, no ni Zadar nije kompletan, a Čačić smatra da u kadru ima dovoljno kvalitetne igrače koji će zamijeniti one kojih nema.

– Ta utakmica nam može usmjeriti prvenstvo. Protiv Zadra moramo pokazati igru kao što smo je prikazali protiv Lokomotive, i siguran sam da rezultat neće izostati. Neće nas gol u zadnje vrijeme, valjda smo se zamjerili negdje, ali ako budemo nastavili ovako, sigurno će se negdje otvoriti i ta realizacija – poručio je Slavenov krilni napadač Mateas Delić.

PRIHOD ZA MARIJETU 

Utakmica Slavena Belupa i Zadra je humanitarnoga karaktera, a cjelokupni prihod klub će uplatiti za liječenje 11-godišnje Koprivničanke Marijete Bugarin koja boluje od rijetke bolesti, Parry-Romberg sindroma, i potrebno joj je liječenje u SAD-u. Cijena ulaznica je 15 i 20 kuna.

MAXTV PRVA LIGA, 17. KOLO

SLAVEN BELUPO – ZADAR (15.00 – Arenasport)

KOPRIVNICA – Gradski stadion. Sudac: Mlakar (Zagreb).

SLAVEN BELUPO (4-3-2-1): Kardum – Purić, Fuštar, Grgić, Melnjak – Brlek, Paracki, Crepulja – Ozobić, Delić – Cesarec. TRENER: Ante Čačić.

PRIČUVE: Picak, Senić, Geng, Barišić, Filipović, Vugrinec, Mirić, Novinić.

IZOSTANCI: Glavina, Edson (ozlijeđeni), Gregurina, Parlov (oporavljenici).

ZADAR (4-2-3-1): Matković – Šimurina, Ikić, Buljat, Čirjak – Ješe, Pušić – Banović, Weitzer, Pešić – Terkeš. TRENER: Miroslav Blažević.

PRIČUVE: Gluić, Sarić, Muić, Solomon, Surać, Bilaver, Viduka.

IZOSTANCI: Jerbić, Hrgović, Šimunac (ozlijeđeni).

 

Loading...