Slaven u Zadru jači za Marina Matoša

15:32h
0
Vedran Purić // Foto: Mirko Lukavski - Glas Podravine

Uoči subotnjega gostovanja u Zadru (Stadion u Stanovima, 19.00) trener Slavena Belupa Ivan Katalinić najavio je kako se u momčad vratio Marin Matoš, vezni igrač koji je zbog problema s ozljedom trbušnog zida uspio odigrati samo utakmicu 1. kola na gostovanju u Splitu.

Katalinić ističe da je njegova ekipa u posljednje tri utakmice odigrala dobro te da se može očekivati pozitivan rezultat u Zadru ukoliko se pruži igra kao u posljednjim nastupima.

– I oni znaju da im je ovo iznimno važna utakmica. Tako je bilo i s Dragovoljcem, koji je tamo osvojio bod. Mislim da smo mi pokazali da se možemo sa svakim nositi, međutim treba imati i malo sportske sreće. A mi smo imali dosta sportske nesreće, napravili smo dosta pogrešaka i na njima smo gubili utakmice. Ali ja vjerujem da te pogreške moraju stati, ne smijemo više dozvoliti da primamo golove. Jer ako ne primiš gol, onda si u prednosti da možeš dobiti utakmicu. Ako primiš gol, onda nisi – rekao je Katalini.

Smatra da nema veze što je Zadar u srijedu igrao Kup utakmicu.

– Igralo im je samo pola momčadi, odmarali su sve starije igrače, tako da to ništa ne znači. Na nama je da nastavimo igrati kao što smo igrali, sigurno da će onda doći i rezultat.

Kapetan Vedran Purić kaže da nije ugodno biti na začelju, ali ističe da se uz maksimalnu koncentraciju i agresivnost može do pozitivnog ishoda u Zadru.

– Igraju agresivno, nema previše prostora za igru. Na to im mi također moramo odgovoriti čvrstom i agresivnom igrom. Vjerujem da se možemo nametnuti – rekao je Purić.

MAXTV PRVA LIGA, 8. KOLO

ZADAR – SLAVEN BELUPO (subota, 19.00)

ZADAR – Stadion Stanovi. Sudac: Gabrilo (Split).

SLAVEN BELUPO (3-4-2-1): Rodić – Plazanić, Grgić, Edson – Purić, Gregurina, Brlek, Melnjak – Rak, Glavica – Delić. TRENER: Ivan Katalinić.

PRIČUVE: Pelin, Pranjić, Geng, Matoš, Filipović, Roskam, Haračić, Novinić.

IZOSTANCI: Bagarić, Čanađija, Fuštar (ozlijeđeni).

čitam...