PRVA HNL

Slavenaši nakon otvaranja s Rijekom putuju pretposljednjoj Istri 1961, Sertić: Oni sami nisu sigurni s kakvim će sastavom istrčati

Podsjetimo, na otvaranju tekuće sezone, sutrašnji protivnici odigrali su bez pobjednica (1-1), dok su u drugome Koprivničanci slavili (3-1).

09:40h
0
Ivica Sertić // Foto: Jurica Karan

Nogometaši Slaven Belupa sutra, u 17.30 sati, nakon otvaranja proljetnog dijela ranije otkazanom utakmice protiv Rijeke, gostovat će u sklopu 19. kola HT Prve lige u Puli kod Istre 1961.

– Zadržali smo pozitivno ozračje nakon utakmice s Rijekom. Moramo biti zadovoljni s osvojenim bodom, iako smo priželjkivali sva tri. Odradili smo regeneracijski trening i već putujemo za Medulin. Ostala su nam dva dana za pripremu utakmice s Istrom – kazao je strateg koprivničkog kluba Ivica Sertić, dodavši kako su Puljane skautirali na Arena Cupu čime imaju uvid u njihove mogućnosti i kvalitete.

Radi se o važnome dvoboju s obzirom na to da su Slavenaši na sedmome mjestu sa samo dva boda prednosti ispred devetog i pretposljednjeg ovotjednog protivnika.

– Moram napomenuti kako kod Istre svaki tjedan netko dođe ili ode. Niti oni sami nisu sigurni s kakvim će sastavom istrčati. To i nama otežava. Ako će pristup biti kao protiv Rijeke, kojim sam izuzetno zadovoljan, siguran sam kako nema bojazni niti za našu prezentaciju u Puli – pojasnio je Sertić.

Podsjetimo, na otvaranju tekuće sezone, sutrašnji protivnici odigrali su bez pobjednica (1-1), dok su u drugome Koprivničanci slavili (3-1).

– Pokušat ćemo se nametnuti kao da igramo pred svojom publikom te tražiti pobjedu i sva tri boda – zaključio je Sertić.

čitam...