Slaven Belupo - hajduk

Slavenaši spremni za zadnji okršaj sezone, u Koprivnicu dolazi Hajduk, a ovih pet navijača imaju svoju ulaznicu za derbi

Analiziramo, razgovaramo i već sada tražimo igrače koji mogu ispuniti zahtjeve kluba. Oni koji to ne mogu, bilo na terenu ili izvan njega, za njih ovdje nema mjesta, rekao je Kopić.

13:21h
0
Slaven - Hajduk
Foto: Ivan Brkić

Slaven Belupo sutra zaključuje sezonu na Gradskom stadionu protiv Hajduka u 18 sati.

Koprivničanci ne mogu završiti bolje od šestog mjesta na ljestvici, no u slučaju poraza i Istrine pobjede u Zaprešiću, mogu pasti na sedmo mjesto. Zato ovu utakmicu, kaže trener Željko Kopić, treba shvatiti maksimalno ozbiljno.

– Protiv Lokomotive odigrali smo još jednu u nizu utakmica u kojoj smo dobri i kvalitetni pa izgubimo zbog grubih grešaka. Pripremamo se za Hajduk, zadnja je utakmica u sezoni i pred našim navijačima i obveza nam je da odigramo kvalitetno. Respektiramo Hajduk, izgledaju jako dobro, imaju kvalitetan napadački potencijal i bit će to zahtjevna utakmica – najavio je Kopić.

Na raspolaganju su mu svi osim Pokrivača te Katića i Markovića, dvojca koji je trenutno u reprezentaciji. Ova će utakmica, kao i nekoliko prethodnih, poslužiti i kao dio plana za iduću sezonu.

Željko Kopić // Foto: Matija Gudlin

– Svi koji su zdravi dobili su određenu minutažu u dosadašnjim utakmicama u kontekstu priprema za sljedeću sezonu. Analiziramo, razgovaramo i već sada tražimo igrače koji mogu ispuniti zahtjeve kluba. Oni koji to ne mogu, bilo na terenu ili izvan njega, za njih ovdje nema mjesta. Klub živi od prodaje igrača, a na nama je da pronađemo one koji će iznijeti najveći teret i da izbjegnemo određene greške iz prošlosti – smatra Kopić.

Jedan od onih koji su u izlogu je i Brazilac Heber, koji je prva napadačka igla Farmaceuta. No, njemu se nikamo ne žuri.

– Imam ugovor još jednu godinu. Ako dođe neka ponuda koja je dobra i za mene i za klub, razgovarat ćemo i vidjeti, dotad sam ovdje – mirno će Heber.

Slavenaši neće imati puno odmora nakon zadnje utakmice sezone, pripreme kreću već 12. lipnja. I ove se godine ide u Sloveniju, na Rogli će biti od 26. lipnja, a već 15. srpnja počinje novo prvenstvo.

Utakmicu s Hajdukom pogledat će i ovih pet navijača koji su osvojili besplatnu ulaznicu portala ePodravina.hr:

Dalibor Buzina

Hrvoje Herent

Vladimir Domazetović

Marina Rašan
Milena Kralj

Svoje ulaznice mogu podići danas od 14 do 17 sati na Blagajni 1 ili sutra od 8 do 11 sati u prostorijama kluba.

čitam...