VINKO SOLDO

Slavenov branič našao se na Bišćanovu popisu koji će pokušati izboriti nastup na Europskom prvenstvu

Mlada Hrvatska nalazi se na četvrtome mjestu sa šest bodova iz četiri utakmice. Prva je Češka s 11, druga Grčka s deset, a treća Škotska s osam.

09:33h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Vinko Soldo, branič Slaven Belupa pristigao na posudbu iz zagrebačkog Dinama, nalazi se na popisu U-21 reprezentacije Hrvatske koja će se pod vodstvom izbornika Igora Štimca boriti za odlazak na Europsko prvenstvo.

Riječ je o utakmicama sa Škotskom i Litvom, pri čemu će se prva igrati 27. ožujka u Edinburghu, a druga 31. ožujka u Puli. Valja spomenuti kako je Bruno Bogojević, još jedan Farmaceut, primio pretpoziv.

– Osjećaj je kao i uvijek poseban. Čast mi je što sam se našao na popisu izbornika Bišćana. Dat ću sve da ga svojim zalaganjem i pristupom opravdam. Očekujem svih šest bodova u ove dvije utakmice protiv Škotske i Litve jer više nemamo pravo na popravni. Mislim da imamo vrhunsku momčad i da ćemo ostvariti odlazak na Euro – kazao je Soldo za klupske stranice.

Inače, mlada Hrvatska nalazi se na četvrtome mjestu sa šest bodova iz četiri utakmice. Prva je Češka s 11, druga Grčka s deset, a treća Škotska s osam.

Vinko Soldo // Foto: NK Slaven Belupo

čitam...
Loading...