Slavenov predsjednik Biondić nada se novom izlasku u Europu

23:45h
0
slaven m

Igrači i stručni stožer Slavena Belupa nalaze se na zasluženom odmoru nakon duge i naporne polusezone, a predsjednik kluba Stanislav Biondić ugostio je koprivničke sportske novinare na predblagdanskom ručku u koprivničkom restoranu Črna gora. Tom je prilikom prvi čovjek Slavena istaknuo kako se nada da će klub i treću godinu za redom izboriti plasman u Europu, odnosno u Kup Uefe.

– I s ovako niskim proračunom opet smo uspjeli ostvariti dobar rezultat, na kraju jesenske polusezone zauzeli smo četvrto mjesto, a imamo isti broj bodova kao i trećeplasirani Šibenik. Naš je strateški cilj plasman među prvih šest klubova u Hrvatskoj, a svake godine pokušavamo dosegnuti i izlazak u Europu. Vjerujem da ćemo i sljedeće godine u tome uspjeti, ova ekipa to može – rekao je Stanislav Biondić.

Neslužbeno se moglo čuti kako Bojan Vručina neće klub napustiti za mali novac, no nitko nije spomenuo konkretnu cijenu. U prijelaznom roku Farmaceuti neće puno dovoditi, a priliku bi na dijelu priprema mogli dobiti neki mlađi daroviti igrači. Klupski direktori Markulin, Magić i Kerovec istaknuli su važnost ispunjavanja infrastrukturnih uvjeta za licenciranje. Potrebno je natkriti još nekoliko stotina mjesta na zapadnoj tribini, a u klubu se nadaju da će uskoro krenuti i dugo najavljivana izgradnja istočne tribine, kako bi se proširio kapacitet koprivničkog stadiona.