Slavenovi juniori Jambor i Senić nastavljaju u trećeligašu Koprivnici

09:18h
0
Nikola Jambor (plavi dres) iz juniora Slavena prešao je u Koprivnicu // Foto: Koprivnica.net

Prvom prozivkom trenera Gorana Mikolaja, na kojoj se pojavilo 20 igrača, nogometaši Koprivnice počeli su s pripremama za nastavak natjecanja u Trećoj hrvatskoj ligi sjever.


Momčadi se pridružio Haračić iz Slaven Belupa, te dva juniora Jambor i Senić, a na probi su i trojica talentiranih mladih nogometaša koji su došli iz klubova koji se natječu u županijskim ligama – Krušelj, Bartolović i Jakovljević. Iz kluba je otišao Manojlović, a neće nastupati ni Potroško, zbog zdravstvenih razloga, te Sakač, koji se priključio Slavenovim juniorima.

Trener Goran Mikolaj kaže da će nogometaši Koprivnice u sedam tjedana priprema imati 51 trening, te odigrati niz prijateljskih utakmica:

– Dogovorili smo 10-ak prijateljskih utakmica, nije još skroz definirano, znamo samo da počinjemo 18. sa ekipom trećeligaša iz Mađarske Nagyatadom. Poslije toga igramo i sa Ždralovima, Međimurjem, igrat ćemo sa dva drugoligaša, znači tražili smo, kao i na jesen, jake utakmice, da možemo što spremnije ići u proljetni dio sezone – rekao je Mikolaj. 

Prvenstvo u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi nastavlja se 1. ožujka. Jesenski dio nogometaši Koprivnice završili su na šestom mjestu ljestvice.

Izvor: www.radio-drava.hr 

čitam...