U BRAKU SU 30 GODINA

Slavonac pokraj vlastite kuće podigao šator jer više ne može biti sa ženom, sada je sretan

O tome je govorio njegov susjed koji je ostao anoniman, a nije otkriveno niti ime sela kako ne bi narušili dobrosusjedske odnose.

10:25h
0
Ilustracija // Foto: Twenty20

Mjere opreza koje su na snazi zbog koronavirusa podrazumijevaju ostanak doma, unutar vlastitih zidova. Kako će mnogima to biti teško, bilo je jasno na samome početku.

Takva priča stiže iz mjesta u blizini Osijeka. Kako piše sib.net.hr, jedan je muškarac pokraj vlastite kuće podigao šator jer je želio mir i odmak od supruge s kojom je u skladnome braku već 30 godina. Za spomenuti medij o tome je govorio njegov susjed koji je ostao anoniman, a nije otkriveno niti ime sela kako ne bi narušili dobrosusjedske odnose.

– Susjed je već nekoliko dana u svome šatoru. Ispred je stavio stol, stolice, dođe mu u goste povremeno naš drugi susjed, popiju koju rakijicu. Baš sam ga i ja posjetio, pa kaže da je sad super sa ženom. Bilo mu više dosadilo, kaže previše je to od 0 do 24 – rekao je čitatelj za sib.net.hr.

Nakon što sa suprugom više nije mogao izdržati u kući, sada je sretan, a njihovi su odnosi ponovno izvrsni. Inače, riječ je o zaposlenoj osobi koju je kriza primorala na ostanak kod kuće.

čitam...