Sletio s motora i zadobio lakše tjelesne ozljede

12:13h
0
Motor nakon slijetanja na Šoderici

Na jezeru Šoderica gdje se ovog vikenda u organizaciji koprivničkog Moto kluba Roosters održava Motorijada sinoć se dogodila nesreća u kojoj je 53-godišnji vozač motocikla pod utjecajem alkohola (1,04 g/kg) i bez zaštitne kacige sletio sa ceste. Nesretni  vozač koji je upravljao motociklom marke Kawasaki koprivničkih registarskih oznaka kretao se iz smjera objekta Tomislav prema Lazinama, a do izlijetanja je došlo poradi neprilagođene brzine. Na svu sreću, prilikom izlijetanja vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Većina motociklista u Koprivnicu, tj . na Šodericu dolazit će danas tijekom dana i nadamo se da tom prilikom neće dolaziti do novih prometnih nezgoda.

U protekla 24 sata na širem dijelu županije dogodile su se još tri prometne nesreće sa materijalnom štetom, dok je u Koprivnici policija u prometu zatekla 42-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem akohola i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta upravljao trakrtorom. Kažnjen je novčanom  kaznom od  1.600,00  kn, kaznom  zatvora  na  20 dana i  uvjetno na jednu godinu, te mu je izričena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima “F” kategorije u trajanju od šest mjeseci.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW