DRUGA, TREĆA I ČETVRTA ŽNL

Sloga i GOŠK na korak do jesenskih naslova, Jadran-Galeb mogao bi demolirati Polet, Podravec dočekuje pretposljednju Reku

Slijedi nam pretposljednji, nogometni vikend.

17:00h
0
Foto: Ivan Balija
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Stigli smo do pretposljednjeg nogometnog vikenda na području Koprivničko-križevačke županije.

Tri susreta 12. kola Druge ŽNL igrat će se u subotu. Gledajući poredak, najzanimljivija utakmica igrat će se u Starigradu između istoimenog domaćina i gostujućeg Rudara iz Glogovca. Prvo mjesto bježi im šest, odnosno osam bodova. Nastavili li Sloga istim tempom osvajati bodove, jedan od ovih protivnika eventualnim će porazom imati posebno težak zadatak ponovno se uključiti u borbu za naslov.

Ivančani, pak, ne bi trebali imati težak zadatak. Putuju u Sveti Petar Čvrstec, 11. klubu prvenstva. Nekolicinu promjena doživjele su Močile. Kako će se nositi s time, za početak pokazat će utakmica protiv Hrvatskog bojovnika.

Među ostalim, izdvojimo dvoboj drugoplasiranog Podravca i pretposljednje Reke.

Druga ŽNL, 12. kolo, 9./10. studenog, 14 sati:

Hrvatski bojovnik – Močile / subota
Starigrad – Rudar G / subota
Drava PS – Omladinac / subota
Prugovac – Gornja Rijeka
Podravec – Reka
Čvrstec – Sloga
Mladost – Fugaplast

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Šest bodova je u igri, a GOŠK Mičetinac na vrhu Treće ŽNL dijele svega tri. Nogometaši iz Gotalova po dosadašnjim bi rezultatima trebali protutnjati Sokolovcem. Naime, Sokol je jedini još uvijek ispod granice dvoznamenkastog broja bodova.

Mičetinac, s druge strane, igra protiv šestog Udarnika čija forma oscilira iz kola u kolo. Spomenimo kako treće Prigorje, čiji konto pokazuje 22 prikupljena boda, igra protiv petog Rudara.

Treća ŽNL, 12. kolo, 10. studenog, 14 sati:

Sokol – GOŠK
Zagorec – Rasinja
Prigorje – Rudar B
Ratar – Graničar NV
Mičetinac – Udarnik
Radnički – Sabarija
Jedinstvo – Mladost C

Jadran-Galeb odletio je na velikih devet bodova prednosti ispred Mladosti. Jedini su član Četvrte ŽNL koji ne zna što znači poraz, a k tome su postigli 24 i primili svega četiri pogotka. Protivnik će im u 10. kolu biti Polet. Gol-razlika sastava iz Glogovnice u debelom je minusu, kapitulirali su čak 56 puta. Stoga se postavlja pitanje s kolikom će prednošću Jadran slaviti.

Četvrta ŽNL, 12. kolo, 10. studenog, 14 sati:

Polet – Jadran-Galeb
Bušpan – Mladost VR
Dragovoljac – Drava

čitam...