šok terapija

Sloga iz Koprivničkog Ivanca promijenila trenera, na klupu stiglo poznato ime županijskog nogometa

Celiščak će ulogu trenera službeno će preuzeti ovog petka, a već u subotu imat će prvu utakmicu, Sloga gostuje u Legradu kod Graničara. 

08:53h
0
Nk Sloga - Nk Graničar
Foto: Ivan Brkić

Sloga iz Koprivničkog Ivanca jako je loše ušla u sezonu. U prvih šest kola upisali su šest poraza, da bi u sedmom na domaćem terenu osvojili bod protiv još jednog ‘fenjeraša’, momčadi Kalinovca. Zabili su samo četiri pogotka, a primili njih 16, stoga je Damir Bebek osjetio potrebu podnijeti ostavku na mjesto trenera Sloge.


Ostavka je prihvaćena, a već se zna i tko je novi trener. Riječ je o Ranku Celiščaku, dobro poznatom imenu u našoj županiji. Celiščak je vodio nebrojeno mnogo klubova, a sada je u ruke dobio Slogu koju mora ekspresno podići kako eventualni opstanak ne bi došao u pitanje.

Celiščak će ulogu trenera službeno će preuzeti ovog petka, a već u subotu imat će prvu utakmicu, Sloga gostuje u Legradu kod Graničara. Ipak, danas Sloga u sklopu osmine finala kupa putuje u Kloštar Podravski, no bez novog trenera.

Ranko Celiščak je novi trener, zadatak mu je podići ekipu koja je potentna, ali je trenutno upala u neku crnu rupu – potvrdio nam je Branko Slatina, predsjednik Sloge.

Starigrad - Lipa 24.09.2017. // Foto: Matija Gudlin
Ranko Celiščak // Foto: Matija Gudlin

čitam...