prva i druga žnl

Sloga traži prve bodove protiv Prekodravca, Borac ugošćuje Bratstvo, u Starigradu se igra derbi za vrh lige, stižu Sigečani

Panonija na svom travnjaku u Peterancu dočekuje herešinski Omladinac koji je žestoko poražen od Viktorije na svom travnjaku prošlog vikenda (1-7). Hrvatski bojovnik u Mokricama Miholečkim dočekuje bregovsku Mladost.

17:00h
0
Nk Omladinac - Nk Viktorija
Foto: Ivan Brkić

Nakon dva kola u samom vrhu Prve ŽNL nalaze se Osvit i Lipa sa stopostotnim učinkom. Ovog vikenda u trećem kolu Osvit čeka naizgled lakši posao nego Lipu. U nedjeljno prijepodne u Đelekovec stiže posljednjeplasirani Kalinovac, dok će Hlebinjani gostovati u Drnju kod Tomislava.

Jedini susret koji se neće igrati u nedjelju jest onaj Tehnike i novigradske Drave. Građevinari nisu loše krenuli u prvoligašku sezonu, dok je Drava u prošlom kolu pobijedila Borac iz Imbriovca, što svakako poziva Građevinare na oprez. Susret se igra u 15 sati.

Legradski Graničar nakon domaće pobjede nad Tomislavom putuje u Molve odmjeriti snage s molvarskom Mladosti. Molvarci su treći na ljestvici zahvaljujući pobjedi protiv Poberuna, a sada ih čeka novi ispit na domaćem terenu.

Tomislav-Radnik ugostit će Miklinovec, dok će ivanečka Sloga prve bodove tražiti kod kuće protiv Prekodravca. U Imbriovcu će se susresti domaći Borac i kunovečko Bratstvo.

Prva ŽNL, 3. kolo, 8./9. rujan, 17 sati

Osvit – Kalinovac / 10 sati
Tehnika – Drava NP / subota, 15 sati
Tomislav D – Lipa
Mladost M – Graničar L
Tomislav-Radnik – Miklinovec
Borac I – Bratstvo
Sloga KI – Prekodravac

Starigrad, Mladost Sigetec i Močile jedine su tri stopostotne momčadi Druge ŽNL nakon dva kola. Upravo prve dvije navedene ovog vikenda igraju derbi kola, Starigrad će na svom travnjaku ugostiti Mladost iz Sigeca.

– Idemo na sva tri boda bez izgovora, odlično smo ušli u sezonu i nadamo se da možemo tako nastaviti, tim više kaj je atmosfera u ekipi i klubu općenito odlična i jako dobro treniramo kaj nam daje razlog za optimizam – rekao je Filip Lovković, igrač Starigrada.

Močile će na svom travnjaku ugostiti Fugaplast i pokušati opravdati ulogu favorita s obzirom da su gosti iz Gole desetoplasirana momčad prvenstva. Bit će domaći bez Milića koji je zaradio tri utakmice suspenzije. Prugovčani putuju u Torčec kako bi igrali protiv Podravca, dok Kalnik u Sv. Petru Orehovcu igra domaći susret protiv Reke.

Panonija na svom travnjaku u Peterancu dočekuje herešinski Omladinac koji je žestoko poražen od Viktorije na svom travnjaku prošlog vikenda (1-7). Hrvatski bojovnik u Mokricama Miholečkim dočekuje bregovsku Mladost.

Druga ŽNL, 3. kolo, 9. rujan, 17 sati

Podravec – Prugovac
Viktorija – Rudar G
Panonija – Omladinac
Kalnik – Reka
Starigrad – Mladost S
Močile – Fugaplast
Hrvatski bojovnik – Mladost KB / 16 sati

čitam...
Loading...