TRENERSKI SEMINAR

Slovenski izbornik Matjaž Kek stiže na Sjever, podijelit će veliko znanje s trenerima na obaveznom seminaru

Seminar će pod vodstvom instruktora NS Sjevera Sergeja Milivojevića kroz tri sata obuhvatiti nekolicinu tema s korisnim informacijama.

17:30h
0
Nk Slaven Belupo - Nk Rijeka
Matjaž Kek na klupi HNK Rijeke // Foto: Ivan Brkić

Nogometno središte Sjever u ponedjeljak, 11. ožujka, u 17.30 sati, u Varaždinu (Kućanska 19, velika sala Restorana Fontana) organizira obvezni seminar za licenciranje trenera koji rade u klubovima i natječu se u ligama NS Sjevera.

Seminar će pod vodstvom instruktora NS Sjevera Sergeja Milivojevića kroz tri sata obuhvatiti nekolicinu tema s korisnim informacijama. Kako javljaju iz Sjevera, vrhunac će biti predavanje trenera i aktualnog slovenskog izbornika Matjaža Keka, osvajača hrvatskog prvenstva i Kupa s HNK Rijekom.

Milivojević će, kao izbornik U-14 nogometne reprezentacije Hrvatske, govoriti o selektivnom procesu Od županije do središta kako bi prikazao značaj selekcija i kampova za domaći nogomet. Trener NK Slaven Belupa Ivica Sertić predstavit će svoje školovanje na UEFA Pro razini, a prisutni će se upoznati i s Grassroots programom Hrvatskog nogometnog saveza.

Osim trenera sjeverne Hrvatske i ŽNS Varaždina, pozivaju sve ostale zainteresirane trenere koji su trenutno bez kluba ili rade u drugim rangovima natjecanja. Potrebno je prijaviti se i platiti kotizaciju u iznosu od 50 kuna na račun NS Sjevera (HR63236000014004970) do petka, 8. ožujka. Prisustvom mogu prikupiti sedam bodova za potrebe automatskog osvježavanja trenerskih licenci i tako nastaviti cjeloživotnu edukaciju.