ČETVRTA NL BJ-KC-VT

Službeno je, Ferdinandovac i Tehnika zaostalu utakmicu odradit će na proljeće

Odluka je objavljena na stranicama Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije.

12:47h
0
tehnika ferdinandovac tekma IB
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Ferdinandovac i Tehnika-Koprivnica trebali su sutra odigrati ranije odgođeni susret 13. kola Četvrte NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. No, čim je premijer Andrej Plenković jučer predstavio nove epidemiološke mjere za suzbijanje širenja koronavirusa, koje su uključivale zabranu održavanja natjecanja ovoga tipa, bilo je jasno kako revanš momčadi koje su se susrele u finalu Županijskog kupa nećemo gledati.

Čekala se službena odluka povjerenika za natjecanje četvrtoligaškog ranga Miroslava Jurišića. Ona je sada objavljena na stranicama Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije.

– Temeljem odredbi članka.15. i 19. Pravilnika o nogometnim natjecanjima i članka 4. i 45. Propozicija natjecanja za prvenstvo 4. NL BJ-KC-VT, Povjerenik za natjecanje donosi odluku o odgodi utakmice, na temelju Odluke Vlade Republike Hrvatske o novim epidemiološkim mjerama, koje stupaju na snagu od 28.studenoga 2020.g. i traju do 21.prosinca 2020.g. Novim mjerama obustavljaju se sva sportska natjecanja (osim seniorskih ekipa koje nastupaju u najvišem stupnju natjecanja) te se utakmica ne može odigrati – stoji u odluci.

Ferdinandovčani i Građevinari, dakle, odmjerit će snage prije proljeća.