NOVA ČELNA OSOBA

SLUŽBENO Koprivnički odvjetnik Aleksandar Aleksovski novi je direktor Slaven Belupa

Klub u službenoj objavi donosi kratku biografiju osobe koja će naslijediti Zvonimira Šimunovića.

19:53h
0
Hrvatska Švedska UNogometnareprezentacija
Foto: Mario Kos

Otkako je Zvonimir Šimunović podnio ostavku na mjesto direktora Slaven Belupa, počelo se govoriti o njegovoj zamjeni. Posljednje se ime, ono Aleksandra Aleksovskog, pokazalo i konačnim. Odluka je to koju je na prijedlog Odbora za hitnost donijela Uprava kluba na danas održanoj sjednici.

Na službenim klupskim stranicama potvrđena je potonja informacija prema kojoj će Aleksovski zamijeniti Šimunovića čija je ostavka time i službeno prihvaćena. Prema objavi kluba, Šimunović je koprivničkog prvoligaša nakon deset godina napustio zbog osobnih razloga.

– Dođe vrijeme kad čovjek zbog raznoraznih okolnosti jednostavno osjeti da je gotovo i da je vrijeme za rastanak. Zahvalio bih se svima s kojima sam u ovih deset godina surađivao, prvenstveno svojim najbližim suradnicima zaposlenicima kluba kao i svim trenerima, igračima i ostalom osoblju koji su u ovom periodu prošli kroz klub. Bilo je i lijepih i manje lijepih trenutaka, a prolazili smo ih uvijek zajedno kako smo to najbolje znali. Koliko dobro, ocijenit će vrijeme. Želim klubu puno sreće i sportskih uspjeha u budućnosti i da dođe na one razine gdje mnogi očekuju da bi trebao biti – prenosi klub Šimunovićevu izjavu.

NK Slaven Belupo - početak priprema 2020.
Zvonimir Šimunović (u sredini) // Foto: Ivan Balija
Tko je Aleksandar Aleksovski?

Slaven Belupo, također, donosi kratku biografiju novoga direktora. Aleksandar Aleksovski je, pišu, 32-godišnjak rođen u Koprivnici gdje je završio Srednju ekonomsku školu, nakon čega je status magistra prava stekao na Pravnome fakultetu u Zagrebu. Navode kako je 2016. godine položio pravosudni ispit pri Ministarstvu pravosuđa, od 2018. do 2020. vodio je samostalni odvjetnički ured, a od tekuće godine je suvlasnik i direktor Odvjetničkog društva Aleksovski i Juršetić d.o.o.