Službeno // Silvio Rodić do ljeta na posudbi u poljskom Zaglebiu

13:01h
0
Silvio Rodić na službenom predstavljanju u novom klubu // Foto: Zaglebie.com

U petak nakon 12 sati Silvio Rodić je u Poljskoj potpisao ugovor s prvoligašem Zaglebiem iz Lubina. Potvrdio je to direktor Slavena Belupa Zvonimir Šimunović, a iz Poljske se javio i donedavni Slavenov vratar.


– Zadovoljan sam novim klubom i uvjetima koje sam ovdje dobio, dat ću sve od sebe i vjerujem da ću svojim obranama opravdati povjerenje – rekao je Rodić i dodao:

Silvio Rodić (u sredini) sa Slavenovim djelatnikom Tihomirom Ciglarom i prijateljem Goranom Sabolićem uoči odlaska u Poljsku // Foto: Facebook– U Slavenu sam proveo 12 godina i mogao bih do sutra nabrajati stvari koje će mi ostati u sjećanju. No, najviše ću dane u Slavenu pamtiti po mnogobrojnim uspjesima, igranju u europskim utakmicama, a pogotovo po ljudima koji istinski vole i navijaju za Slaven. To je moj klub i uvijek će ostati.

Sa Zaglebiem je Slaven Belupo dogovorio Rodićevu posudbu do ljeta, a nakon toga postoji opcija otkupa ugovora. Za Rodića, koji je kod Frančića pao u drugi plan, bit će najvažnije da će opet braniti u kontinuitetu.

RODIĆEV INTERVJU ZA SLUŽBENU STRANICU ZAGLEBIA

čitam...