Smrtno stradao u naletu Passata na kombi

13:37h
0

Ivan Ević (62) smrtno je stradao u prometnoj nezgodi koja se u petak poslije podne dogodila na cesti između Kolarca i Fodrovca Riječkog, priopćeno je iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

On je upravljao osobnim automobilom marke VW Passat križevačkih oznaka te je dolaskom na otvoreni dio ceste na središnjem dijelu kolnika iz za sad neutvrđenih razloga prednjom stranom udario u prednju desnu stranu teretnog automobila marke Iveco turbodaily križevačkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnji hrvatski državljanin.

Na putu do Doma zdravlja Križevci u vozilu sanitete preminuo je vozač osobnog automobila Ivan Ević, dok je 28-godišnji vozač teretnog automobila zadobio lake tjelesne ozljede. Na vozilima nastala materijalna šteta cijeni se na oko 40.000 kuna.

Obdukcija mrtvog tijela vozača određena je za 25. svibnja u Općoj bolnici ‘Dr. Tomislav Bardek’ u Koprivnici. Policija je oduzela oba vozila zbog potrebe vještačenja, dok su očevid na mjestu događaja obavili policijski službenici Policijske postaje Križevci.