Sobota i Pal novi zamjenici župana Darka Korena

11:09h
0

090601-dozupan-mKOPRIVNICA – U prostorijama Županije danas je i službeno izvršena primopredaja funkcija zamjenika Koprivničko-križevačkog župana Darka Korena. Na mjesto dožupana Vjekoslava Flamacete (HSS), koji je tu dužnost obavljao osam godina, došao je nakon 29 godina rada u školstvu dosadašnji ravnatelj Obrtničke škole Ivan Pal (HSS), a Vladimira Šadeka (HSS) će nakon 15 mjeseci obnašanja te dužnosti zamijeniti Darko Sobota (HDZ), bivši načelnik općine Kalinovac u protekla dva mandata.

 

– Ništa se bitno u mojem i radu mojih novih zamjenika neće promijeniti, jer ćemo i dalje najviše ulagati u vodoopskrbu, školstvo, zdravstvo, komunalnu infrastrukturu, ceste i druge projekte kojima smo i do sada davali prednost. Ivan Pal će preuzeti društvene djelatnosti o kojima je do sada brinuo Vjekoslav Flamaceta, a Darko Sobota gospodarstvo, suradnju s lokalnim upravama i slične djelatnosti – rekao je župan Darko Koren.

Na pitanje novinara kako će u budućnosti javnost obavještavati o za njih najvažnijim aktivnostima, obzirom na to da više nema Županijskog poglavarstva, Koren je najavio da će mediji sve informacije dobivati u njegovom uredu.