Peh s kuhinjskim nožem

Sobota kroz smijeh nakon ozljede: Drago mi je što ima onih koji brinu o mojoj stražnjici

16:30h
0
Darko Sobota (HDZ) // Foto: Matija Gudlin

Iako imam ljude koji vode brigu o tome, drago mi je da to rade i drugi. Ozljeda mi se dogodila, no ne baš u stražnjicu i nije se dogodilo ništa čemu bi se trebao pridavati značaj, rekao je kroz smijeh Sobota, kojega je očito cijela ova priča dobro zabavlja.

Podravski list u današnjem broju piše kako je koprivničko-križevački dožupan i šef županijskog HDZ-a Darko Sobota proteklog vikenda doživio nevjerojatan peh. Točnije, da mu se kuhinjski nož kojega je vozio na brušenje, prilikom vožnje u autu zario u stražnjicu, točnije u desnu butinu blizu stražnjice.

Na naš upit dožupanu je li se oporavio od ove nezgode, on se prvo dobro nasmijao, a zatim dodao kako mu je drago da netko brine o njegovoj stražnjici.

– Iako imam ljude koji vode brigu o tome, drago mi je da to rade i drugi. Ozljeda mi se dogodila, no ne baš u stražnjicu i nije se dogodilo ništa čemu bi se trebao pridavati značaj – rekao je kroz smijeh Sobota, kojega je očito cijela ova priča dobro zabavlja.

Odao nam je samo kako ozljeda nije teška i da se nije dogodila u autu, a o detaljima nije želio.

– Vi se dalje zabavljajte s tom pričom – završio je on.

Što se zaista dogodilo, pokušali smo saznati u županijskom Zavodu za hitnu medicinu, no čini se da dožupan nije išao na hitnu.

– Nemam saznanja o tom događaju, a provjerio sam i u Đurđevcu, no dožupan nije ni tamo bio na odjelu Hitne pomoći – rekao nam je Mato Devčić, ravnatelj Zavoda.

No liječničku je pomoć ipak potražio, vjerojatno kod svojeg liječnika opće prakse.

Iz Županije doznajemo da je Sobota trenutno na godišnjem odmoru, no ne zbog ozljede, već je na putu. Dodaju kako Županija nije obezglavljena te da je dožupan odgodio tek odlazak na Dan općine Đelekovec, jer su mu liječnici savjetovali da miruje.