crveni križ

Socijalna samoposluga primat će donacije ove subote u TC Supernova, pomozite potrebitima

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica

15:17h
0
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica nastavlja s akcijama prikupljanja donacija koje se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a u subotu 20. srpnja 2019. namirnice će se prikupljati u Trgovačkom centru Supernova gdje će naši volonteri prikupljati dobrovoljne donacije u vremenu od 10 do 14 sati.

Volonteri će kod ulaza u trgovački centar građanima dijeliti letke s popisom namirnica koje su nam trenutno najpotrebnije, kao što su brašno, riža, ulje, juha u vrećici te higijenske potrepštine, a koje mogu kupiti i donirati za potrebe Socijalne samoposluge te na taj način pomoći onima kojima je najpotrebnije.

Akcija se i ovaj put provodi u sklopu projekta Volimo volontiranje financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.), a u suradnji s partnerima Gradom Koprivnica, koprivničkim osnovnim školama Đuro Ester, Braća Radić i Antun Nemčić Gostovinski te Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se svake srijede pozivaju obitelji sa područja grada Koprivnice koje ostvaruju pravo na pomoć u vidu prehrambenih namirnica. Ujedno zahvaljujemo svim sugrađanima na donacijama koje također mogu donijeti u sjedište Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

čitam...
Loading...