za profesionalce i rekreativce

Šoderica ponovno domaćin sportskog događaja Triathlon & Run Šoderica, pogledajte gdje se prijaviti

Prijave se vrše putem na grabarsport.hr. Startnina iznosi 70 kuna te uključuje poklon-vrećicu i obrok.

19:00h
0
Triatlon Šoderica 2017
Foto: Hrvoje Tisaj

Šoderica će u subotu 18. rujna ponovno ugostiti velik broj profesionalnih sportaša i rekreativaca. Ogranizator su sportska udruga Veliko srce Koprivnica i Atletski klub Koprivnica, a start je zakazan za 9.30 sati. start i cilj utrke bit će na plaži na Lazinama.


Na raspolaganju će biti dvije utrke. Jedna je super sprint triatlon koji se sastoji od 250 metara plivanja, pa nakon toga natjecatelji sjedaju na bicikle i kreću na 10 kilometara dugu vožnju. Zatim moraju natrag do istog mjesta, gdje odlažu bicikle i kreću u trkačku dionicu koja je duga 2500 metara. Cesta neće biti zatvorena za promet i natjecatelji su dužni pridržavati se prometnih pravila.

Druga utrka bit će trčanje na 2500 i 5000 metara. Trčat će se po cesti i jedan dio uz jezero Šodericu. Trkačka dionica duga je 2500 metara te se trče krugovi. Cesta neće biti zatvorena za promet i natjecatelji su dužni pridržavati se prometnih pravila.

Natjecati se mogu svi aktivni sportaši i rekreativci, muškog i ženskog spola. Za sigurnost će biti zadužena HGSS. Kajaci osiguravaju stazu tijekom cijelog plivačkog natjecanja i biciklističkog dijela utrke, dok su volonteri raspoređeni duž trkačkog dijela.

Prijave se vrše putem na grabarsport.hr. Startnina iznosi 70 kuna te uključuje poklon-vrećicu i obrok. Još informacija portažite na Facebook stranici eventa.

Raspored 4. Triathlon & Run Šoderica

8.30 – 9.00 – dolazak i prijave natjecatelja
9.30 – start utrke
11.00 – trčanje na 2500 m i 5000 m
12.00 – Spretno do cilja – utrka osoba s intelektualnim teškoćama i njihovim partnerima / sportašima
14.00 – predviđeni završetak utrke
15.00 – proglašenje pobjednika i podjela nagrada

čitam...