ŠOK I PANIKA

NEMILE SCENE Pomoćni sudac u Vojakovcu srušio se na travnjak i ostao nepomično ležati, hitna ga odvela, ali ne otkrivaju u kakvom je stanju

U kakvom je stanju sudac stigao u bolnicu, odnosno u kakvom je stanju trenutno nismo uspjeli doznati, jer iz bolnice ne žele davati nikakve informacije

19:03h
0
djurdjevac   mg
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Nemilim scenama svjedočili su svi oni koji su danas bili na utakmici u Vojakovcu, gdje su igrali Viktorija i Hrvatski bojovnik. Naime, sredinom drugog poluvremena prvi pomoćni Darko Renjak srušio se na teren i ostao nepomično ležati. Panika je uhvatila publiku i igrače, no bilo je i prisebnih koji su nemoćnom Renjaku odmah uskočili u pomoć.

Kako su nam rekli iz kluba domaćina, delegat je odmah uskočio u pomoć, baš kao i fizioterapeut, a u publici su se našli i neki medicinski djelatnici, koji su znali kako reagirati.

Prema njihovim riječima, pomoćni sudac nekoliko je minuta bio bez svijesti, a uskoro je stigla i hitna pomoć, koja je Renjaka odvela prema bolnici. U kakvom je stanju sudac stigao u bolnicu, odnosno u kakvom je stanju trenutno nismo uspjeli doznati, jer iz bolnice ne žele davati nikakve informacije. Rekli su nam, samo obitelji.

Nemili događaj spomenuo je i delegat utakmice u svojim zabilješkama.

– U 64 minuti utakmice pozliloje  prvom pomoćnom sucu. Igra zaustavljena, isti prevezen kolima hitne pomoći. Utakmica nastavljena nakon 20 minuta, zaustavljana zbog istog – napomenuo je delegat Ivan Koprić.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW