transfer bomba

Šok u Močilama: Borac im oteo prvog topnika lige i sinonima kluba, Bači seli u veterane, stigao novi trener…

Močile su pojačale i igrački kadar s Tomislavom Vrbančićem, Željkom Dubravecom i Antoniom Vrbančićem, redom dečkima s križevačkog područja. 

14:38h
0
Foto: Ivan Balija
Bači je bio jedan od sinonima Močila/Foto: Ivan Balija

Iako je sa svojim Močilama izborio elitni rang županijskog nogometa i ujedno se prometnuo u prvog topnika lige, Igor Čani neće zaigrati u Prvoj ŽNL. Naime, poput bombe odjeknula je informacija da je potpisao za Borac iz Imbriovca, novog člana Međužupanijske lige.

Kako će se tamo snaći tek ćemo vidjeti, jer je Čani, odnosno, “sin vjetra”, kako mu mnogi tepaju, bio svojevrsni sinonim Močila. Ujedno i ponajbolji igrač, a to je pogotovo pokazao u netom odigranoj sezoni kada je mreže rivala tresao 25 puta. Ta brojka očito je zapela za oko čelnicima Borca, koji su brzo reagirali i dogovorili sve detalje sa sada već bivšim igračem Močila.

Međutim, nisu Močilani ostali samo bez ponajboljeg igrača, već i trenera, jer je Vedran Bači zbog obaveza odstupio s klupe i ubuduće će igrati u veteranima. Na klupi će ga zamijeniti Darko Kralj, koji je dosad vodio Bukovčan iz Velikog Bukovca, Mladost iz Sigeca Ludbreškog, Dravu Sv. Đurđ i Poljanec. Također, Močile su pojačale i igrački kadar s Tomislavom Vrbančićem, Željkom Dubravecom i Antoniom Vrbančićem, redom dečkima s križevačkog područja.

S druge strane, Borac je dovođenjem Čanija riješio pitanje napada, jer su prije nekoliko dana osigurali i usluge Žarka Bastašića, koji je došao iz Križevaca.