vodeći u hrvatskoj

Solidus Consulting za vas traži financijska rješenja, posreduju u ostvarivanju kredita za ruralni razvoj

Fokus im je na poljoprivrednim kreditima, trenutno imaju oko 100 klijenata. Razvijaju inovativnu aplikaciju koja će se na tržištu pojaviti u sljedeća tri mjeseca.

10:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Solidus consulting d.o.o. tvrtka je koja se bavi traženjem najboljih financijskih rješenja za svoje klijente, najvećim dijelom pravne osobe. Nudi sve od kredita financijske usluge na jednom mjestu, a imaju više od 15 godina iskustva u bankarstvu i financijama. Tvrtka surađuje sa svim bankama, partneri su s tri velike leasing kuće: Erste S leasing, OTP leasing i Grenke Hrvatska, surađuju s 10 velikih osiguravajućih kuća, a partner im je i Raiffeisen dobrovoljni mirovinski fond.

Najviše se ponose uspjesima u odobrenjima Kredita za ruralni razvoj koje odobrava Ministarstvo poljoprivrede i Hamag bicro jer su do sada za svoje klijente obradili i predali više od 35 zahtjeva po čemu su vodeća konzultantska tvrtka u Hrvatskoj. Od svih odobrenih zahtjeva i plasiranih sredstava u Hrvatskoj, 10-15% su dobili upravo njihovi klijenti. Za takve kredite kamata je od 0,1 do 1% za investicije u poljoprivredi, a moguće je dobiti kredit do 50.000 eura koji se koristi za financiranje mehanizacije, stoke, kupnju zemlje, izgradnju i opremanje objekata te obrtna sredstva.

Nov i inovativan proizvod koji imaju u ponudi je i operativni leasing s 0% učešća s kojim poduzetnici i poljoprivrednici mogu financirati nabavu potrebnih strojeva, poljoprivredne mehanizacije, namještaja, računala i sve ostale opreme.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Solidus consulting d.o.o. se bavi i prijavama projekata za EU fondove, pretežno za ruralni razvoj, a prošle godine su prijavili više od 20 projekata.

To je mala tvrtka koja se brzo širi i u planu im je zapošljavanje novih stručnih kadrova, a u posljednjih godinu dana je više od 100 klijenata, pravnih osoba, pokazalo interes za njihove usluge.

Također, razvijaju i inovativnu aplikaciju za financijske usluge koja će biti dostupna kroz tri mjeseca.

Kontakt: 098/188-5288
Mail: info@solidus-consulting.hr
Facebook: Solidus-consulting

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

čitam...
Loading...