Sonja Petrović razriješena s dužnosti ravnateljice Centra za socijalnu skrb

17:38h
0
Sonja Petrović razriješena s dužnosti ravnateljice Centra za socijalnu skrb // foto: Koprivnica.net

Sonja Petrović, dosadašnja ravnateljica koprivničkog Centra za socijalnu skrb, koja se „proslavila“ pokušajem oduzimanja malenog Dorijana, razriješena je s funkcije ravnateljice ove Ustanove. Neslužbene su to informacije koje su danas procurile u javnost, a nakon kojih slobodno možemo reći da su pritisak javnosti na mjerodavne i podrška mladom paru, koja je stizala iz cijele Hrvatske, urodili plodom.

Iako potvrdu ove informacije nismo mogli dobiti ni od Centra, a ni osobno od dosadašnje ravnateljice Petrović, doznajemo da je ona od danas na bolovanju, te da bi ju na mjestu ravnateljice trebala zamijeniti Vesna Vudrag.

Također, kako doznajemo, Centar za socijalnu skrb povukao je rješenje o hitnoj proceduri oduzimanja djeteta, ali ne i rješenje prema kojem će po redovnoj proceduri odluku preuzeti sud. Time još uvijek nije završena drama Stanka i Mateje, koji su ministru Darku Milinoviću uputili još jednu poruku.

– Jedina stvar koju još tražimo od ministra Milinovića da napravi je ta da se povuče izvanparnični postupak. Nakon toga mi ćemo biti najsretniji – rekla je mlada majka Mateja.

Kako god bilo, današnje dobre vijesti izmamile su barem malo osmijeha na lice ovih mladih roditelja koji su u posljednje vrijeme, zajedno sa svojim Dorijanom, doživjeli pravi pakao.