Zaključenje manifestacije

ŠPANCIRFEST Posljednji vikend donosi super koncerte, Rambo Amadeus, Silente i Mayales zabavljat će publiku

U subotu će, uz zabavni dnevni program na ulicama grada pun performera, radionica, igraonica i drugih raznolikih sadržaja, dan obilježiti vrhunski večernji koncerti.

09:23h
0
Foto: Špancirfest

Pred nama je završni vikend Špancirfesta, a čini se kako će biti itekako dostojan vrhunca ove velike manifestacije.

Prva polovica najvećeg hrvatskog festivala donijela je desetine svakodnevnih programa, velike i prepune koncerte, rasprodane kazališne predstave, bezbrojne i popunjene kreativne radionice, rijeke dobro raspoloženih ljudi na varaždinskim ulicama i jedinstvenu pulsirajuću atmosferu tipičnu baš za Špancirfest.

U subotu će, uz zabavni dnevni program na ulicama grada pun performera, radionica, igraonica i drugih raznolikih sadržaja, dan obilježiti vrhunski večernji koncerti. Prvi je na redu u 20 sati Antun Stašić & Maestro Orchestra, od 20.30 u Vili Bedeković nastupaju Mužek & Trio – Sve samo ne opera, u 22 sata na PAN pozornici bit će legendarni Rambo Amadeus, a u 23.45 ABOP u Kvartu Stari grad.

Ni nedjelja ne zaostaje programom, dapače. Ricardo Luque & Amigos od 20 sati zagrijat će atmosferu na Korzu, u isto vrijeme će zasvirati Mayales u Kvartu Stari grad, a pola sata kasnije dolaze Četiri tenora u Vilu Bedeković. Popularni Silente zasvirat će u 22 sata na PAN pozornici u Starom gradu i zaključiti koncertni program na ovogodišnjem Špancirfestu.

čitam...