-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
4 glavne ubojice u prometu

Specijalnom akcijom podravsko-prigorska policija utvrdila 37 prekršaja, neslavni rekorderi u Botovu i Novigradu Podravskom
S

Policijski službenici uključeni u provođenje akcije vozače koji nisu činili prometne prekršaje nagradili su prigodnim preventivnim materijalima – privjescima i blokovima.

Ne propustite

Policijska uprava koprivničko-križevačka u srijedu je, od 16 sati do ponoći, provela akciju nadzora naziva 4 glavne ubojice u prometu, kao i mladih vozača. Provjerili su 95 vozača, od kojih je 12 mladih te četvero putnika. Sankcionirano je 37 prometnih prekršaja. Mladi vozači počinili su četiri prekršaja.

- Oglas -

– Utvrđen je prekršaj prekoračenja dopuštene brzine kretanja, dva prekršaja nepropisnog korištenja mobitela od strane vozača, četiri prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa od strane vozača i 10 prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola (0,50 do 1,00 g/kg – 3;  1,00 do 1,50 g/kg – 6; više od 1,50 g/kg – 1) – objavila je policija.

U Koprivničkoj ulici u Novigradu Podravskom, u 18.45 sati, 24-godišnjak je vozio automobil brzinom od 94 kilometara na sat, iako je ograničenje ondje postavljeno na 50. Najveća koncentracija alkohola, pak, evidentirana je u Ulici kralja Zvonimira u Botovu. U 17.10 sati 29-godišnji biciklist bio je pod utjecajem alkohola od 1,65 promila.

Policijski službenici uključeni u provođenje akcije vozače koji nisu činili prometne prekršaje nagradili su prigodnim preventivnim materijalima – privjescima i blokovima. Prometne nesreće u tome periodu nisu zabilježene.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti