Dan grada

SPEKTAKL Križevčani dobivaju vrhunski poklon za rođendan, Vatra će svojim hitovima zapaliti grad

Tako će Vatra sigurno zapaliti Križevce svojim hitovima poput Tango i Tremolo, koji su osvojili hrvatsku scenu popularne glazbe.

09:35h
0
Vatra // foto: Matija Gudlin

Križevčani će za Dan grada dobiti pravi poklon, a to je spektakularni koncert popularne Vatre!


Kao što nam je potvrdio zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško, Vatra će nastupiti 24. travnja na glavnom gradskom trgu, koncert će biti besplatan, a to je samo dio šireg programa.

– Imat ćemo još sadržaja i programa za sve uzraste, program se još dogovara i uskoro će biti objavljen – rekao je Šaško.

Tako će Vatra sigurno zapaliti Križevce svojim hitovima poput Tango i Tremolo, koji su osvojili hrvatsku scenu popularne glazbe, a poznati su kao vrhunski live band koji daje sve na svojim nastupima.

 

Dan grada Križevaca slavi se 24. travnja, a vezan je uz spomen proglašenja slobodnoga kraljevskoga grada Križevaca 24. travnja 1252. godine. Toga dana je ban Stjepan proglasio Gornji grad novim kraljevskim gradom davši ljudima koji u njemu stanuju iste sloboštine koje su uživali građani Griča i Novog grada Zagreba. Povelju bana Stjepana potvrdio je kralj Bela IV 16. kolovoza 1253. godine.

čitam...