Spin liga // Hrvoje Kuzmić na trećem mjestu

06:16h
0
Koprivnički sportski ribolovci Mirko Hanžeković i Hrvoje Kuzmić

Na rijeci Dobri kod Ogulina održano je 5. i 6. kolo Hrvatske spin lige (ribolov pastrva s obale umjetnim mamcima).

U 5. kolu u subotu po sunčanom i vrućem vremenu lovilo se jako teško uz malo ulovljenih pastrva. U takvim uvjetima najbolji je bio Jasmin Šubašić iz ŠRD Samobor, drugi je bio Nikola Galović iz ŠRD Mrežnica Duga Resa, dok je treće mjesto zauzeo Mario Matijašić iz ŠRD Ogulin.

Član ŠRD Šoderica Hrvoje Kuzmić osvojio je 6. mjesto, a Mirko Hanžeković iz Koprivnice, koji se natječe za ŠRD Klen iz Svete Marije, završio je na 13. mjestu.

U 6. kolu u nedelju lovilo se puno bolje nego prethodni dan u istim vremenskim uvjetima. Najbolji je bio Boris Šiljeg iz ŠRD Krka Knin, drugo mjesto zauzeo je Hrvoje Kuzmić iz ŠRK Šoderice Koprivnica, dok je treći bio Dorijan Šimunčić iz ŠRD Piškor Zagreb. Član ŠRD Klen Sveta Marija Mirko Hanžeković zauzeo je 9. mjesto. Glavni sudac Dražen Stipetić odlično je vodio natjecanje.

Nakon 4. kola natjecanja u vodstvu je Mijo Boras iz ŠRD Peščenice Zagreb sa 26 bodova, drugi Mario Matijašić iz ŠRD Ogulin sa 26 bodova, a treći Hrvoje Kuzmić iz ŠRK Šoderica sa 29 bodova. Mirko Hanžeković iz ŠRD Klen Sveta Marija je na 7. mjestu u ukupnom poretku lige sa 49 bodova.

Nakon posljednja dva kola koja se održavaju početkom rujna na stazi rijeka Čabranka u Gorskom Kotaru dobit ćemo pobjednike Spin lige i osam natjecatelja za reprezentaciju Hrvatske u sezoni 2015.

čitam...