20.1 C
Koprivnica
Srijeda, 22. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

ŠPK Koprivnica uspješan u Varaždinu
Š

Ne propustite

Članovi Športskog plesnog kluba Koprivnica nastupili su na turniru u standardnim i latinsko-američkim s međunarodnim sadržajem u Varaždinu. Na natjecanju je sudjelovalo 95 parova iz 27 hrvatskih, slovenskih i mađarskih klubova.

Luka Udovičić i Gabrijela Pavešić u obje plesne discipline u kategoriji ”mlađi osnovci D3” osvojili su druga mjesta i srebrne medalje.

Ivan Komušanac i Gabrijela Zagorščak u kategoriji ”mlađi osnovci D2” u disciplini latinsko-američkih plesova osvojili su prvo mjesto i zlatnu medalju, dok su u disciplini standardnih plesova bili treći i osvojili brončanu medalju.

Josip Betlehem i Karla Šmitlehner u disciplini standardnih plesova u kategoriji ”mlađa mladež D3” osvojili su 4. mjesto , dok su u disciplini latinsko-američkih plesova bili sedmi.

To je bio i zadnji turnir u ovoj godini, sljedeće natjecanje je državno prvenstvo u standardnim plesovima u siječnju 2015. godine.

Plesni klub Koprivnica poziva sve uzraste učenike u sportsku školu standardnih i latinsko-američkih plesova. Svi zainteresirani mogu se javiti na 092 176 74 66 ili utorkom, četvrtkom i petkom u malu dvoranu OŠ Antun Nemčić Gostovnski Koprivnica, od 19 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

specijalno vozilo

FOTO/VIDEO Testira se mašina koja će glancati žute ploče i ostatak trga, električna je, bešumna i blaga prema tlakavcima

Radovi na Zrinskom trgu u samom su finišu, a nakon što dobije sve dozvole i bude predan na korištenje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti