nadigravanje

Splitski Bili dolaze u Koprivnicu na noge okrnjenom Slavenu, Sertić: Nameću se kao favorit, ali uvijek smo bili bolji protiv takvih

Sigurno da smo dosta oslabljeni neigranjem standardnih igrača, ali imam puno povjerenje u momke koji treniraju i čekaju priliku, rekao je Sertić u najavi susreta.

19:00h
0
Nk Slaven Belupo - Nk Hajduk
Foto: Ivan Brkić

U prošlom kolu Slaven Belupo ostvario je vrlo dobar rezultat protiv Osijeka u gostima. Osvojen je bod s igračem manje, a uz malo sreće moglo se i do sva tri, da je bilo više svježine i bahatosti u završnici u posljednjim minutama. Sada je na redu novi prvenstvni ogled, jedan od onih koji privlači puno gledatelja na tribine koprivničkog stadiona. Stiže splitski Hajduk.

U pogledu sastavljanja momčadi trenera Sertića ne čeka lak posao. Zbog ozljeda su nedostupni Krstanović i Doležal, a kartonirani su Goda, Šarlija, Bačelić-Grgić i čanađija.

– Pripremamo se da izgledamo kao protiv Rijeke i Gorice, da budemo na tragu prvih poluvremena u tim utakmicama. Lima se postepeno vraća, vidjet ćemo hoće li sada igrati 45 ili 60 minuta. Sigurno da smo dosta oslabljeni neigranjem standardnih igrača, ali imam puno povjerenje u momke koji treniraju i čekaju priliku – rekao je Sertić u najavi susreta.

U aktualnoj sezoni Hajduk i Slaven igral su dvije međusobne utakmice. U Koprivnici je rezultat bio 1-1, a u Splitu 2-2.

– Hajduk se nameće kao favorit, ali uvijek smo lakše izlazili na kraj s nominalno jačim momčadima nego s onima koji su nam al pari i gdje nam se pobjeda nametala kao imperativ. Hajduk je u uzlaznoj formi, potvrđuju to rezultatima. Ići ćemo se nadigravati maksimalno respektirajući goste – zaključio je Sertić.

čitam...
Loading...