NOVA KATEGORIJA PROIZVODA

Sportska oprema od sada u Linksu

12:00h
0
Sportska oprema od sada u Linksu // Promo
Sportska oprema od sada u Linksu // Promo
Links trgovina u Koprivnici // Foto: Matija Gudlin
Links trgovina u Koprivnici // Foto: Matija Gudlin

Links pick up store u Koprivnici funkcionira po principu „naruči i podigni u poslovnici“.

Svoju bogatu ponudu koja se sastoji od mnogih kategorija (IT oprema, potrošačka elektronika, gadgetsi, itd…)Links je proširio na novu kategoriju – sport i oprema.

Posjetite Links online dućan i pod kategorijom Sport i oprema te provjerite raznovrsan izbor bicikala, opreme za bicikle, fitness sprava, sportskih satova i uređaja i sportske prehrane. U ponudi su također balance scooteri (samobalansirajući skuteri) koji su novost u Hrvatskoj.

Do 31.05. iskoristite posebnu pogodnost i uštedite 200 kn kupnjom XPLORER board balance scootera. Sve što trebate učiniti kako bi ostvarili popust je unijeti promo kod: „BALANCE200“ u polje predviđeno za unos promo koda prilikom online narudžbe.

Primijetit će te i veliki broj odličnih akcijskih cijena bicikala gdje su uštede i preko 1000 kn. Multifunkcionalne sprave i trake za trčanje su također trenutno na velikim popustima. Uz fitness sprave u ponudi je raznolika fitness oprema: lopte za pilates, bučice, fitness rukavice, šipke za zgibove i utezi.

Pod sportskom prehranom možete pronaći proteine, aminokiseline, kreatine, dodatke prehrani i mnoge druge proizvode zdrave sportske prehrane po vrlo povoljnim cijenama. Sportski satovi iz ponude su vrlo popularni za praćenje aktivnosti i trčanje, kao i putna računala za bicikl s navigacijom.

Iskoristite pogodnost pick up storea naručivanjem proizvoda putem online kupnje. Prilikom naručivanja samo naznačite da proizvod želite preuzeti u Links pick up storeu u Koprivnici, te proizvod platite i podignite u poslovnici na adresi Florijanski trg 10. Dostava na spomenutu adresu je potpuno besplatna, a cijena je jednaka za sve vrste plaćanja.

Online kupnjom sakupljate i bodove koji Vam omogućuju popuste prilikom sljedeće kupnje.

Ponuda se svakim danom sve više proširuje, zato posjetite Links.hr, obogatite svoj sportski život i sačuvajte zdravlje.

Za sva ostala pitanja i informacije slobodno kontaktirajte Links online podršku.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!
Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW