11.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 5. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Sportski susreti gradskih čelnika i novinara
S

Ne propustite

080710-odbojka-malaDjelatnici Grada Koprivnice i gradske tvrtke Trg, odmjerili su snage u odbojci i badmintonu s koprivničkim novinarima. Sportski se susret održao u prostoru budućeg sunčališta Gradskih bazena Cerine te se pokazalo da političari bolje igraju odbojku na pijesku, dok su predstavnici sedme sile njih pak nadigrali u badmintonu.
Muška odbojkaška ekipa Grada Koprivnice pobijedila je obje ekipe koprivničkih novinara, dok su muškarci iz novinarskih redova nadigrali članice gradske uprave. One su pak u vrlo napetoj i neizvjesnoj utakmici svladale novinarke, a sveukupan rezultat odbojkaških utakmica bio je 3:1 za Grad.
No, novinari su ipak ostvarili ukupnu pobjedu mješovitih, žensko-muških odbojkaških ekipa u revijalnom dijelu sportskih susreta na Cerinama, kao i u badmintonu, gdje su protivnike svladali s ukupnim rezultatom 2:1.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti