najbolji tim u gradu

Sportsko natjecanje okupilo mnoštvo mališana i roditelja, a najbolji su osvojili medalje

Najbolji su osvojili medalje, a svi sudionici su dobili majice.

12:07h
0
Foto: Grad Križevci

Sportsko natjecanje Najbolji tim u gradu okupilo je u Križevcima mnoštvo mališana i njihovih roditelja koji su se natjecali u disciplinama poput skakanja u vreći ili pucanja na gol.


Događaj je otvorio pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

U kategoriji vrtićanci prvo mjesto osvojio je tim Vukonić Zlatko i Vito, drugo je pripalo timu Zvonar Tina i Petar, a treće Hrandek Bojanu i Luki. Sudjelovali su još i timovi Delić Ana i Petar, Delić Ana i Pia, Šatvar Siniša i Marta te Knapić Ivan i Franka.

U kategoriji osnovnoškolci prvo mjesto osvojio je tim Šijan Milan i Marko, drugo tim Jakopčić Tomislav i Jan, a treće mjesto pripalo je timu Zvonar Tina i Ivan. Sudjelovali su i timovi Šijan Rafaela i Maja, Pavličić Igor i Petra, Čupen Anica i Maja, Zvonar Tina i Mina, Pijan Milan i Luka te Hasanec Nataša i Jan.

Najbolji su osvojili medalje, a svi sudionici su dobili majice.

Natjecanje se održalo u organizaciji Grada Križevaca, Zajednice športskih udruga Križevci i Društva športske rekreacije Križevci.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci

čitam...