5.2 C
Koprivnica
Utorak, 31. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ADRENALIN I PIJESAK

Sprema se drugo izdanje Hrvatska Sahara traila, trkači će birati između dvije staze
S

Utrka će se održati u subotu, 8. travnja 2023. godine s početkom u 10 sati, a prijave se vrše isključivo on-line na web stranici Stotinka do 31. ožujka

Ne propustite

Nakon prošlogodišnjeg dobrog odaziva trkača i vrlo dobro posjećene utrke Hrvatska Sahara trail, organizatori, Turistička zajednica grada Đurđevca, odlučila je još jednom u srce Podravine privući trkače i omogućiti im nezaboravan događaj. Utrka će se održati u travnju, no prijaviti se možete već sada.

- Oglas -

Zainteresirani natjecatelji moći će birati između dvije staze. Za one u slabijoj formi tu je kraća staza od 5,5 kilometara, a one super utrenirane, duža od 17 kilometara. Start i cilj utrke bit će ispred srednjovjekovne utvrde Stari grad, odakle će se drvenom šetnicom trčati prema Park-šumi Borik koja ima razgranatu mrežu puteljaka i uređenu trim-stazu.

– Staza je nastala ljudskom aktivnošću pošumljavanja i smirivanja „Krvavih pijeska“ početkom 20. stoljeća. Danas je pijesak u Boriku pretežno sastavni dio šumske sastojine koja predstavlja mirnu prirodnu oazu grada gdje prostor obilježava valovitost terena i dine koje čine šumu Borik idealnom za rekreaciju. Podloga staza su utabani i uređeni šumski putevi i puteljci, a staze su relativno ravne te na pojedinim dijelovima blago valovite – pojasnili su organizatori uvjereni kako će upravo specifičnost staze biti dobar mamac da trkači dođu i dožive nešto novo u našem kraju.

Utrka će se održati u subotu, 8. travnja 2023. godine s početkom u 10 sati, a prijave se vrše isključivo on-line na web stranici Stotinka do 31. ožujka. Startnina za sudjelovanje iznosi 10 eura za osnovni paket, a uključuje startni broj, topli obrok nakon trke, okrepne stanice i finišersku medalju, dok će za puni paket od 20 eura natjecatelji dobiti i pamučnu majicu utrke i kapu.

- Oglas -

Sve detalje pronađite na facebook stranici: Hrvatska Sahara Trail
Kontakt organizatora:
– mob.: 0915925988 (Kristijan Grgac); 0915204934 (Danijel Martinčić)
– e-mail: k.grgac@gmail.com

Foto: Facebook Hrvatska Sahara trail
Foto: Facebook Hrvatska Sahara trail
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

brzo je otkriven

Pao kradljivac u godinama (66) koji je haračio Gornjim Banovcem, provaljivao u dvorišta i garaže, ukrao šest bicikala, usisivač, stolni sat…

U nedjelju smo pisali o krađi u Ulici Gornje Banovec u Koprivnici, kada je nepoznati počinitelj ušao u dvorište...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti