svečanost

Srednja škola Ludbreg proslavila svoj dan

08:30h
0
Dan otvorenih vrata // Foto: ludbreg.hr
Dan otvorenih vrata // Foto: ludbreg.hr

Moram pohvaliti kolegice i kolege, učenice i učenike jer su uistinu nadmašili sami sebe. Vjerujem da je to još jedan novi detalj u promociji naše škole. U nadolazećoj školskoj godini upisat ćemo četvrtu generaciju dok smo u ovoj godini koja je pri kraju ispratili prve maturante, one koji su se školovali za trogodišnja zanimanja, rekao je Josip Zdelar, ravnatelj Srednje škole Ludbreg.

Srednja škola Ludbreg otvorila je svoja vrata svim zainteresiranim posjetiteljima u povodu obilježavanja Dana škole.


Tom prilikom održane su brojne radionice i predavanja, a odigrana je i nogometna utakmica između učenika i profesora.

Usto, na svečanoj sjednici istaknuti su svi rezultati koje su postigli učenici i mentori.

– Moram pohvaliti kolegice i kolege, učenice i učenike jer su uistinu nadmašili sami sebe. Vjerujem da je to još jedan novi detalj u promociji naše škole. U nadolazećoj školskoj godini upisat ćemo četvrtu generaciju dok smo u ovoj godini koja je pri kraju ispratili prve maturante, one koji su se školovali za trogodišnja zanimanja – rekao je Josip Zdelar, ravnatelj Srednje škole Ludbreg.

Čestitke učenicima i profesorima uputio je i Dubravko Bilić, ludbreški gradonačelnik.

– Vi ste jedan organizam koji stalno raste i širi se i pred nas postavlja brojna pitanja. No, mi smo uz vas, pratit ćemo vaš razvoj i pružiti vam uvjete da nastavite funkcionirate sve dok ne dođemo do krajnjeg cilja a to je nova, moderna i funkcionalna zgrada. Funkcionirate kao veliki, odgovorni i odrasli ljudi i treba vam pomoći da se u tom smjeru razvijate i dalje – istaknuo je Bilić.

Podsjetimo, učenici Srednje škole Ludbreg s dva tima plasirali su se u finale natječaja Ideja godine. Na RoboCupJunior Ludbreg Open 2016 natjecanju u robotici ludbreški srednjoškolci osvojili su prvo mjesto, a zahvaljujući postignutom rezultatu, šestorica učenika predstavljat će Hrvatsku na svjetskom natjecanju RoboCup krajem lipnja ove godine u Leipzigu.

Svečanoj sjednici nazočio je Alen Kišić, zamjenik župana Varaždinske županije.

čitam...