Klub kulture

Srednjoškolci, pokažite svoje znanje na novoj sezoni KviZorame

- S nestrpljenjem očekujemo i nove timove, "guštere" koji će po prvi puta nastupiti na KviZorami - poručili su iz Udruge K.V.A.R.K. 

09:35h
0
KviZorama u Klubu kulture // Foto: Admir Sinani

Popularna kviz liga započinje s novom školskom godinom, a druženja će se odvijati kroz jesen i zimu uz zanimljiva pitanja, dobru glazbu i ugodno druženje.


– S nestrpljenjem očekujemo i nove timove, “guštere” koji će po prvi puta nastupiti na KviZorami – poručili su iz Udruge K.V.A.R.K.

Klub mladih nastavlja se uz after party KviZorame, kviza za srednjoškolce. Serijal klupskih večeri u “režiji” ljubitelja rock, indie, crossover metal, hip hop i electro pravaca. Mladi križevački trojac Lungy, Richie i Robinho i dalje u akciji. Biraju stranu i domaću, modernu, nostalgičnu, žestoku, plesnu mjuzu.

Svira se: Red Hot Chilli Peppers, Motorhead, Pink Floyd, Dire Straits, Queen, Guns’n’Roses, Hammerfall, Judas Priest, Queens of the Stone Age, The Doors, Iron Maiden, Metallica, Prodigy, Rage Against The Machine, Bloodhound Gang, Cypress Hill, Rammstein, Offspring, Manu Chao, Dubioza Kolektiv, Azra, Haustor, Rolling Stones, Jon Bon Jovi, Let3, Nirvana i mnogi drugi..

Za prijavu treba poslati naziv ekipe, ime i prezime članova ekipe (njih 4) i kontakt broj na mail udruga.vrtuljak@gmail.com do četvrtka u 20 sati.

čitam...