Sretni blagdani

Sretan Božić pun ljubavi, veselja i blagdanske čarolije želi vam ekipa ePodravine i Kosinusa

09:00h
0

Sretan Božić! Sretan Božić svima, i koji ga slave, i koji ga ne slave, i koji ga jedva čekaju i kojima cijela ta strka ide na živce!

Gdje god bili, kako god ga provodili i što god radili tijekom ovog Božića, želimo vam da ste sretni, da vam je lijepo, toplo, da imate nekoga u blizini kome možete poželjeti isto to. Jer blagdansku radost treba dijeliti, a ne je držati za sebe.


Koliko god se to puta ponavljalo, često i reda radi, Božić je važan baš zato. Zato da malo prikočimo, stanemo, osvrnemo se oko sebe. Porazgovaramo s mamom, tatom ili bakom. Prestanemo se ljutiti na sestru ili brata koja nas nekad gnjavi. Nasmijemo se nekom glupom vicu koji nam ispriča susjed. Pitamo prijatelja kako je i zbilja ga saslušamo. I da barem nešto od toga dobijemo od drugih. Hrana, kolači, veliki i skupi pokloni, nećemo si lagati, su također super, ali njih se za tjedan dana više nećemo ni sjećati. Primiti ili pokloniti lijepu riječ, malo vremena ili samo osmijeh – to potraje i mnogo dulje.

Zato ćemo mi i dalje sve dijeliti s vama, naše priče, doživljaje, informacije i sve što vas zanima, i danas kao i svaki dan.

Sretan Božić želi vam ekipa ePodravine i Kosinusa:
Mario Kos, Kristina Kos, Dina Ivačić, Matija Gudlin, Sanjin Bojić, Jurica Karan, Ivan Brkić, Irena Sabolović, Ivan Balija i naši kolumnisti Goran Šafarek, dr. Dražen Sačer, Hrvoje Petrić i Kristinka Blažek.

čitam...