ukrao ga 21-godišnjak

Sretan kraj priče: Policija pronašla Markov automobil u Đelekovcu, kaže kako nema veće štete, otišla je samo lamela

Kazao nam je da ga je policija kontaktirala odmah po pronalasku vozila, koje je bilo na jednom poljskom putu u Đelekovcu

08:34h
0
Marku (u krugu) automobil je ukraden u nedjelju poslijepodne // Foto: Facebook/Ilustracija

Jučer smo pisali o 26-godišnjem Marku iz Kutnjaka, kojemu je iz dvorišta, doslovno pred očima, ukraden automobil. Kako nam je rekao u razgovoru, vidio je lopova kroz prozor, trčao za njim i vikao, ali uzalud. No, priča ima svoj nastavak, i to sretan.

Naime, Markov automobil već je idući dan pronađen, baš kao i 21-godišnji počinitelj sa šireg koprivničkog područja. Izvijestila nas je o tome jutros policija, a isto nam je potvrdio i Marko. Kazao nam je da ga je policija kontaktirala odmah po pronalasku vozila, koje je bilo na jednom poljskom putu u Đelekovcu.

– Na sreću, veće štete nema, ali baš idem kod majstora, jer je otišla lamela. Vjerojatno je kradljivac vozio stalno u istoj brzini, bez šaltanja – rekao nam je ukratko Marko.

S obzirom na to da mu je ukradeni, a naknadno i pronađeni Opel, jedini automobil koji posjeduje, nema dvojbe kako će ga odsad još bolje držati pod okom, odnosno, pazit će da više ne ostavlja ključ u bravi, što je bio i razlog ove krađe. Točnije, ključ u bravi ostavila je njegova djevojka.

Kako su priopćili iz policije, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari, protiv 21-godišnjeg osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.