neka je blagoslovljen

Sretan Uskrs svim našim vjernim čitateljima žele djelatnici ePodravine i Kosinusa

Uskrs uvijek pada u nedjelju, međutim praznik traje duže, jer pripreme i obilježavanje Uskrsa počinje još u četvrtak uvečer večernjom misom.

09:38h
0

Slavimo najveći kršćanski blagdan! Svim našim vjernim čitateljima, klijentima i poslovnim partnerima, želimo Sretan Uskrs.

Mnogi se danas bude uz miris šunkice, luka, jaja i kolača. Fino se napapajte i guštajte, ali budite i nasmiješeni, dobre volje, sretni i zadovoljni onime što imate.

Provedite Uskrs uz obilje sreće, veselja i blagdanskog mira. Budite uz svoje najbliže, pazite jedni na druge i čitajte nas i dalje jer mi smo i danas tu za vas, a baš zbog vas i jesmo najbolji. Hvala vam na tome.

Kršćani diljem svijeta danas slave Isusovo uskrsnuće. Uskrs uvijek pada u nedjelju, međutim praznik traje duže, jer pripreme i obilježavanje Uskrsa počinje još u četvrtak uvečer večernjom misom.

Pripreme za Uskrs i u zapadnom i u istočnom kršćanstvu počinju korizmom. Nakon završetka korizme dolazi Cvjetnica (Velika sedmica), koja uključuje Veliki četvrtak, petak i subotu prije uskršnje nedelje, što čini sveto trodnevlje.

Sretan vam Uskrs od ekipe epodravine i Kosinusa koju čine Jurica Karan, Tihana Grašić, Kristina Kos, Mario Kos, Irena Sabolović, Matija Gudlin, Marko Dedić, Ivan Balija i Helena Jošt.

čitam...
Loading...