6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Doza nadahnuća

Sretna vam i uspješna Nova uz poruke na koje nikada nemojte zaboraviti
S

Zato vam želim da u staroj godini ostavite sve ono što vas je smetalo, nerviralo, zbog čega ste se brinuli, ljutili ili bili tužni, a u Novu godinu da uđete s novim ciljevima, željama i ambicijama spremni na izazove i avanture.

Ne propustite

Kraj je godine, pa kako svi, tako sam i ja odlučila napraviti retrospektivu svog rada. Krenula sam malo čitati i zaista sam dosta toga kroz ovu godinu podijelila s vama. Uostalom, i cilj je bio da s vama podijelim svoje znanje, svoja razmišljanja te da vas na nešto potaknem ili samo zabavim. Eto izdvojila bih nekoliko poruka koje mislim da su važne i koje nam mogu pomoći da lakše uđemo u novu godinu.

Pričajte, mislite i razmišljajte o onome što volite, o onome što želite, o onome što vas veseli. Ti si ono što misliš. Ako stalno pričate istu priču, neminovno je da vam se događaju iste stvari, da vas okružuju isti ljudi, a ako želite promjene u životu i sami morate biti promjena.

Prisutnost u sadašnjem trenutku daje nam budnost i svjesnost postojanja. To je jedini trenutak kada nam se nešto može dogoditi i ako ga nismo svjesni jer smo negdje drugdje, mi ga iznova i iznova propuštamo. I zato nema smisla stalno analizirati neke prošle događaje ili brinuti o budućnosti, važno je biti prisutan sada i ovdje.

Nemojte misliti da niste rođeni za ljubav ili da ne zaslužujete odnos kakav želite i zaslužujete. Budite s onim koji će se potruditi da vam kaže i pokaže koliko ste mu važni, kome ćete slobodno reći i pokazati koliko ga volite i koliko ste s njim sretni. Zaslužujete onaj osjećaj kad vam netko kaže da vas voli, iznenadi vas, osjećate se sposobnima, vrijednima lijepima. Ima li ljepšega od biti voljen i voljeti, biti zahvalan i biti u miru.

Način na koji se vi ponašate, ophodite ili reagirate, govori o vama i onom što vi jeste, a ponašanje drugih prema vama govori ono što oni jesu i nema nikakve veze sa vama.

Za ostvarenje svog potencijala, za ostvarivanje svojih želja i za vlastiti rast nikad nije kasno. Život je izazov, on sa sobom nosi rizik, nosi avanturu i pruža nam priliku da sami sebe ostvarimo, da slušamo svoje srce, da živimo život kakav želimo. Vaš potencijal je ono što vam je život dao, iskoristiti svoj potencijal vaš je dar životu.

Zato vam želim da u staroj godini ostavite sve ono što vas je smetalo, nerviralo, zbog čega ste se brinuli, ljutili ili bili tužni, a u Novu godinu da uđete s novim ciljevima, željama i ambicijama spremni na izazove i avanture.

Budite dobri sebi, volite sebe i druge, budite svoji. Želim vam svako dobro u Novoj godini!

Radionica                      “Slušaj svoje srce”
                     09.01.2018. u 19 sati u prostorijama P.I.P.A.
*kako zavoljeti i prihvatiti sebe steći samopouzdanje i samopoštovanje
*metode za opuštanje, otpuštanje i podizanje svjesnosti.
*uvodno predavanje, prezentacije, pitanja i odgovori, razno
Informacije na 099 194 2378

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

brza reakcija

Članovi DVD-a Severovci poželjeli su unutrašnje uređenje društvenog doma, a radovi su završeni u samo nekoliko tjedana

Članovi DVD-a Severovci su na održanoj redovnoj skupštini društva istaknuli da im je želja urediti društveni dom. Gradonačelnik Hrvoje Janči...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti