Večer nije dobro završila za vozača VW pola, koji je danas, u utorak, oko 19:30 sati doživio i više nego neobičnu prometnu nesreću.

Kako mu je to uspjelo i što se točno dogodilo, za sada još nikome nije jasno. Policija trenutno vrši očevid, nakon kojeg će se vjerojatno rasvijetliti okolnosti nesreće.

Vozač se kretao ulicom Miklinovec u Koprivnici, u smjeru Koprivničkih Bregi te je iz nepoznatih razloga skrenuo na suprotni trak, prešao preko bankine na pješačku stazu te autom srušio dva drveta uz cestu. Nakon tog manevra, s prilično skršenim autom vratio se na svoju stranu ceste.

Foto: Mario Kos
Foto: Mario Kos

Ipak je bio toliko pribran da je na vrijeme skrenuo te je uspio izbjeći ogradu ispred kuće, koja je udaljena tek dva metra od drveća.

Vozač nekim čudom nije ozlijeđen, a na mjestu nesreće nam je prilično zbunjen rekao da ni sam ne zna što se dogodilo, te da je nekako na trenutak izgubio kontrolu nad vozilom.

Iz pola koprivničkih registracija koji više nije bio u voznom stanju, virile su podeblje grane koje je vukao za sobom, bio je pun lišća, a na prednjoj su strani vidljiva udubljenja od drveća koja je pokupio ispred kuća.

Mještani koji su bili u blizini rekli su nam da nisu vidjeli samu nesreću, samo su čuli buku.

Promet se u ulici Miklinovec odvijao jednim prometnim trakom, a po auto je stigla vučna služba.

Vozač je unatoč povećoj materijalnoj šteti na autu i kaosu koji je izazvao na cesti, imao ogromnu sreću što je prošao bez ozljeda.