Stanari Podravkina naselja peti dan bez tople vode, popravak stoji zbog praznika i vikenda

07:11h
0
ilustracija

Stanari Trga kralja Tomislava te dijela Ulice Ante Starčevića, koji se griju preko Podravkina toplovoda, već su peti dan bez tople vode. Doznajemo, razlog je puknuta cijev.

Kako su nam dojavili stanari, sve to i ne bi bio prevelik problem, jer takve se stvari događaju, ističu, no po njihovim riječima, mjerodavni ne poduzimaju ništa da se kvar popravi, niti im je kao korisnicima te u konačnici platiteljima usluga itko objasnio u čemu je riječ.


– Radnici koji rade na popravku odlaze s posla u 16 sati. Na blagdan Velike Gospe nije se radilo, a sada je vikend pa se opet ništa ne radi – dojavila nam je naša čitateljica Ivana, ističući kako od strane Podravke ne mogu dobiti nikakve informacije o kvaru i kada mogu očekivati da će toplovod proraditi.

Ono što su čuli, i to iz priča ‘rekla-kazala’, jest da je kvar veći te da će biti potrebno prekopavati cestu, a za to su potrebne dozvole.

– U svakoj normalnoj državi radilo bi se danonoćno dok se kvar ne bi popravio, ali mi živimo u Hrvatskoj, pa su ovakve situacije ‘normalne’- ogorčena je Ivana, ističući kako korisnici račune moraju redovito plaćati, a zauzvrati dobiju ovakav tretman.

Od izvođača radova, tvrtke Jakopanec d.o.o., nismo uspjeli doznati o čemu je problem jer su nas odmah uputili na mjerodavne u Podravki, a ondje pak nismo uspjeli nikoga dobiti zbog neradnog dana.

čitam...