Stand up nastup skupine Femme Frontal u Domu mladih Koprivnica

08:59h
0
femme frontal

Savjet mladih Grada Koprivnice u suradnji sa Savjetom mladih KCKŽ organizira stand up nastup skupine Femme Frontal, 29. ožujka 2015. s početkom u 19 sati u Domu mladih Koprivnica. Ulaz je slobodan.

Turneja pod nazivom Femme Frontal, projekt je stand up komičarki Marine Orsag (HR), Mirande Lončar (BiH) te Jelene Radanović (SRB) koje su nakon godina rada zajedno, za vrijeme kojeg su redovito slušale da se nalaze u muškom poslu i da to nije za njih, odlučile udružiti svoje snage, uzeti mikrofon u ruke i dokazati svima na ovoj maloj turneji da mogu svojim humorom i više nego parirati bilo kojem kolegi.

A kad već dolaze iz raznih država bivše Jugoslavije, poradile su malo i na senzibilizaciji međususjedskih odnosa. Od nedavno su ove tri žene i Ambasadorice WWF Adria za 2015. godinu, pa samim time promoviraju i Earth Hour.

Cilj ovog događaja je okupiti ljubitelje dobrog smjeha bez obzira na godine te promovirati rad Savjeta mladih. Savjet mladih Grada Korpivnice i Savjet mladih KCKŽ kroz ovakve i slične organizacije događanja želi upoznati građanstvo s radom Savjeta te skrenuti pozornost na određene teme i probleme mladih u društvu.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW