Nasmijte se

Stand up večer Razvaljotka predstavlja troje srpskih komičara u Križevcima

16:14h
0
Ana Zlatanović // FOTO: Klub kulture

Pod nazivom Razvaljotka, križevački kulturni i multimedijalni centar Klub kulture već drugu sezonu organizira stand up večeri koje nasmijavaju publiku gostovanjima regionalnih komičara.

U petak 16. rujna pod nazivom Srpska stand up večer u goste dolazi troje izvrsnih komičara, Ana Zlatanović, Radomir Nestorović i Jelena Mandarić. Ulaznica je 30 kuna, a kupiti ju možete na dan predstave od 20 sati. Stand up počinje u 21 sat.

Kako komičari najavljuju sami sebe, pročitajte u nastavaku teksta.

ANA ZLATANOVIĆ
Ukoliko volite bizarne priče o Isusu i Deda Mrazu, homofobnim grafitima, Surčinu i Hitlerovoj mami, ili samo želite dobiti odgovor na drevno pitanje ­ zašto je narkoman provalio u crkvu – ­ pogledajte Anin nastup!

RADOMIR RAŠO NESTOROVIĆ
Nema djevojku, ali uviek ima neku varijantu. Ima brojeve svih dilera u gradu. Kada su mu rekli da je duvanje trave ilegalno, počeo je duvati ljepilo. Prije toga je marihuana toliko utjecala na njegovo pamćenje, da se ne sjeća kad je zadnji put imao seks.

JELENA MANDARIĆ
Traži svoj debeli hlad i mjesto pod suncem. Nada se da će ga naći. Hejter u najbližem smislu riječi. Mrzi birokraciju i šalterske radnice. Zapravo je nježno biće koje se rasplače na Pampers reklamu. Jelena dolazi iz Srbije ali se pripitomila i sada boravi u Zagrebu.

čitam...
Loading...