Stanislav Lovković još četiri godine na čelu županijske Zajednice sportova

20:12h
0
Stanislav Lovković, Ivan Pal, Mladen Antolić i Branko Zorko na sjednici skupštine Zajednice sportova županije // Foto: Koprivnica.net

U prostorijama Koprivničko-križevačke županije u petak, 26. travnja održana je izborna sjednica Skupštine Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije. Sjednici su se pridružili brojni članovi zajednice te župan Darko Koren, zamjenik župana Ivan Pal i pročelnik Mladen Antolić.

Uvodno je okupljene pozdravio župan Koren i izrekao svoje zadovoljstvo zbog konstantnog rada na unapređenju sporta. Rekao je da je inicijativa sportska zajednice za osnivanjem jedne krovne udruge pohvalna i da sigurno omogućuje bolju promociju sporta od one pojedinačne. Naglasio je i kako Županija nije smanjivala svoj materijalni doprinos za sport i sportske udruge koje djeluju na njezinom području.

U nastavku sjednice prihvaćeno je izvješće o radu te financijsko izvješće za 2012. godinu. Izabrani su i novi članovi Upravnog i Nadzornog odbora Zajednice dok je dosadašnji predsjednik Stanislav Lovković ponovno izabran na tu dužnost.

Članovi Nadzornog odbora su Ivan Pal, Mladen Antolić i Mladen Klasić. Članovi Upravnog odbora su; Zdravko Rupnik, Slavko Kuzmić, Robert Kerovec, Željko Turković, Josip Šikić, Miroslav Puž, Antun Karas i Marin Zečević. Prihvaćen je i financijski plan i plan rada za tekuću 2013. godinu.

Zamjenik župana Ivan Pal također je predložio osnivanje savjetodavnog tijela Zajednice u svrhu unaprjeđivanja odnosa između struke i same lokalne zajednice.

čitam...