vlasnik križevačkog Calypsa

Stanko Krajnik, novi zakupac Puba: Nudit ćemo vrhunske a la carte gablece, glazbene večeri, a i nova jela

Bit će tu i širok asortiman piva, a od Krajnika smo doznali da se pripremimo i za glazbene večeri uz bendove. Otvorenje bi trebalo biti oko 1. svibnja.

19:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Koprivnički Pub ima novog vlasnika. Societas Leonina, tvrtka iz Križevaca preuzela je popularan restoran u Koprivničanaca. Stanko i Miljenka Krajnik iz Križevaca vlasnici su svima poznatog Calypsa, jedini su se javili na natječaj.

Najam koji će plaćati Komunalcu je 15.650 kuna plus PDV, a Krajnik nam nije želio komentirati je li mu ta cijena preskupa.

Imam viziju i nadam se da ću je i ostvariti. Dugoročno ću uložiti u prostor i ljude. Prostor je prekrasan, ali u ovom stanju ne može funkcionirati, pogotovo kuhinja. Radit ću i ja, po zanimanju sam kuhar, a trenutno tražim još barem dvoje kuhara – najavio je Krajnik.

Želio je da ostane tajna koja nova jela i poslastice sprema za Koprivničanke i Koprivničance.

Želim efekt iznenađenja. Ali mogu reći da ćemo posluživati vrhunske a la carte gablece koji su više od običnih gableca, a po pristupačnim cijenama. Gost nam je na prvom mjestu i trudit ćemo se da on i prepozna naš trud – naglasio je Krajnik koji nam je rekao kako prostor gleda već duže vrijeme i drago mu je da ga je napokon i dobio.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Bit će tu i širok asortiman piva, a od Krajnika smo doznali da se pripremimo i za glazbene večeri uz bendove, a otvorenje bi trebalo biti oko 1. svibnja.

Podsjetimo, koprivnički ugostitelj Dalibor Đurkan – Stotka, iznajmio je Pub te nije isplatio plaće radnicima, a ni najamninu. No, gradonačelnik Mišel Jakšić je na Gradskom vijeću potvrdio kako su sva dugovanja podmirena.

čitam...
Loading...