RADOVI PRI KRAJU

Stanovnici Cinderišća uskoro će dobiti novo dječje igralište

Ukupno je postavljeno pet igrala i to brijeg s tunelom i penjalicom, dvosjedna ljuljačka, njihalica na opruzi za dvoje djece, njihalica na opruzi za četvero djece i spiralni tobogan s penjalicom.

12:04h
0
Foto // GKP Komunalac

Pri završetku su radovi na uređenju novog dječjeg igrališta na kraju Ulice Cinderišće. Kako navode iz Komunalca, buduće dječje okupljalište uskoro će biti potpuno opremljeno i spremno za igru.


Gradsko komunalno poduzeće Komunalac u suradnji s Komingom pripremio je parcelu za radove te kupio igrala koja je proizvela i montirala tvrtka Park-life d.o.o.. Ista su postavljena poštujući sve važeće standarde i norme za proizvodnju dječjih igrališta s namjenom korištenja u javnoj upotrebi.

Ovih se dana odrađuju završni radovi na saniranju podloge na koju će se postaviti antistres podloge. Ukupno je postavljeno pet igrala i to brijeg s tunelom i penjalicom, dvosjedna ljuljačka, njihalica na opruzi za dvoje djece, njihalica na opruzi za četvero djece i spiralni tobogan s penjalicom.

Ukupna vrijednost radova je 124.240 kuna od čega je nabava i montaža dječjih igrala koje je obavio Park-life d.o.o. iznosila 94.750 kuna, a Komingovo izvođenje građevinskih radova koštalo je 29.710 kuna.

čitam...