zrinski trg

FOTO Stare ploče odlaze u povijest, počinje njihovo uklanjanje, kretanje uz objekte i ugostiteljske terase bit će otežano

Radovi će se provoditi u fazama, vezano uz pojedini objekt, a započinju od kućnog broja 11 (Caffe bar Stefano)

10:15h
0
Trg radovi
Foto: Ivan Balija

Koprivnica će, o čemu je već napisano puno redaka na našem portalu, u drugoj polovici aktualne godine dobiti sasvim novi izgled središnjih trgova. Pritom mislimo na Zrinski trg, odnosno Trg bana Josipa Jelačića.

Radovi na istima počeli su krajem prošle godine i zahvaljujući dobrom vremenu u punom su jeku, a mnogi građani najviše se vesele što više neće morati hodati po starim, napucalim, a na nekim dijelovima i opasnim mramornim pločama.

Uklanjanje postojećeg opločenja napokon je došlo na red, zbog čega će od danas kretanje uz objekte na Zrinskog trgu i u zoni ugostiteljskih terasa biti otežano, čak i uz povremene prekide.

Trg radovi
Foto: Ivan Balija

– Radovi će se provoditi u fazama, vezano uz pojedini objekt, a započinju od kućnog broja 11 (Caffe bar Stefano). Molimo građane da ovu obavijest uvaže – poručili su iz Grada.

Također, napomenimo, kako osim uklanjanja pločica danas počinje i izgradnja priključaka vode i odvodnje prema poslovnim i stambenim objektima na Zrinskom trgu.

Podsjetimo, u Gradu se nadaju da će radovi na Zrinskom trgu završiti do kraja srpnja, a oni na Jelačićevom do kraja aktualne godine.

Trg radovi
Foto: Ivan Balija
Trg radovi
Foto: Ivan Balija
Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!
Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW