POTPISANI UGOVORI

Starigrad će uskoro dobiti vrtić u koji će se smjestiti 66 mališana

Predviđeni rok za uvođenje u posao je 23. travnja, a završetak se očekuje 200 dana nakon potpisa. Vrijednost je 6.611.812, 34 s PDV-om.

15:28h
0
Foto: Grad Koprivnica

U Starigradu uskoro kreće izgradnja dječjeg vrtića za 66 djece, stoji na službenim stranicama Koprivnice. Radove će izvoditi zajednica ponuditelja Bistra d.o.o. Đurđevac koju zastupa direktor Krešimir Habijanec te Tehnix d.o.o. Donji Kraljevac ispred kojega je bio direktor Đuro Horvat. Oni su danas s koprivničkim gradonačelnikom Mišelom Jakšićem potpisali ugovore za izvođenje radova.

Predviđeni rok za uvođenje u posao je 23. travnja, a završetak se očekuje 200 dana nakon potpisa. Vrijednost je 6.611.812,34 kuna s PDV-om.

– Zgrada novog vrtića će biti samostojeća, prizemna građevina, koja će obuhvaćati tri vrtićke grupe s pripadajućim prostorijama, višenamjensku dvoranu sa spremištem rekvizita i spremištem didaktičkih sredstava, prostore za odgojno-obrazovne djelatnike kao i prostore poput sanitarija, energetsko-tehničkog bloka i distribucijske kuhinje s pratećim prostorijama – stoji na gradskim stranicama.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica

 

čitam...